NIEUW: LEGO Technic Ferrari 488 GTE AF Corse #51

De Ferrari 488 GTE levert prestigieuze overwinningen voor het Steigerende Paard in ’s werelds zwaarste enduranceraces en is een auto die anders is dan alle andere. Nu kun je je eigen LEGO® Technic™ modelversie maken, compleet met authentieke designdetails – net als op het iconische origineel.

Getrouwe details Met verbazingwekkende aandacht voor detail, dit raceauto model is een ware uitdrukking van Ferrari’s endurance racer. Kenmerken zijn onder andere voor- en achterwielophanging, openslaande deuren, een V8-motor met bewegende zuigers en een stuurwiel dat de auto stuurt. Originele stickers en authentieke kleuren voegen de perfecte afwerking toe aan dit epische model.

Ontsnap aan het gewone Deze set maakt deel uit van een collectie LEGO bouwpakketten voor volwassenen die een uitstekend ontwerp waarderen. Deze LEGO Technic bouwset is een nieuw hands-on project voor jezelf, of het ideale cadeau voor een motorsportfan en biedt een meeslepende build met een prachtig weergavemodel om van te genieten.

Gepubliceerd door 2TTOYS

De leukste LEGO, PLAYMOBIL, COBI, SCHLEICH en IRON COMMANDER winkel van Nederland. Gevestigd in Den Bosch, maar actief over de hele wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: