LEGO EN GROENE VINGERS GAAN GOED SAMEN

Vandaag heeft de LEGO Groep een nieuwe reeks modellen onthuld voor mensen met groene vingers. De decoratieve LEGO® Botanische collectie bevat een prachtig LEGO® bloemboeket om het huis op te fleuren, en een LEGO® Bonsaiboom voor diegenen die in het nieuwe jaar meer zen willen zijn.

kijk op www.2ttoys.nl voor meer informatie

Terwijl veel mensen groene plekken zoeken om te ontstressen en te ontspannen, kunnen volwassenen nu een vleugje natuur in huis halen en tot rust komen bij het maken en aanpassen van hun botanische bouwwerken … en het goede nieuws is dat LEGO-planten geen water hoeven te geven om fris te blijven. Met 7 op de 10 volwassenen die zeggen dat ze vaak nieuwe manieren onderzoeken om te onthaasten en meer dan 8 op de 10 zeggen dat spelen hen helpt te ontspannen, kunnen de nieuwe sets het perfecte eeuwige project zijn voor diegenen die creatief willen worden, ontstressen en momenten willen vinden. van mindfulness in een dag. Beide sets in de nieuwe LEGO Botanische collectie bevatten een aantal elementen gemaakt van plantaardig plastic, geproduceerd met duurzaam geproduceerd suikerriet.

LEGO Bloemboeket
Verras een vriend of vriendin of toon jezelf wat liefde met een cadeau dat je maar blijft geven, een prachtig bloemboeket dat allesbehalve gewoon is en niet verwelkt! De 756-delige set bevat een groot aantal prachtige bloemen in een reeks verbluffende kleuren die oudere bouwers kunnen aanpassen terwijl hun bloemen bloeien.

Of je nu een geliefde behandelt of op zoek bent naar een nieuw creatief project, de bloemstelen zijn verstelbaar, zodat je het arrangement gemakkelijk kunt aanpassen aan elke vaas. Een combinatie van leeuwebekken, rozen, klaprozen, asters, madeliefjes en verschillende grassen kan op een aantal manieren in het boeket worden gerangschikt, afhankelijk van de stemming van de bouwer en het ontwerp van de kamer.

De set bevat een groot aantal LEGO-elementen met nieuwe kleuren en vormen om perfect bloembladvormen na te bootsen en bewonderende bezoekers twee keer te laten kijken.

LEGO Bonsaiboom
De kunst van bonsai spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding van boomliefhebbers. Nu kunnen LEGO-fans of mensen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om te ontspannen deze oude kunst vieren met de 878-delige LEGO® Bonsaiboom-modelbouwset.

Bouwers kunnen genieten van een gevoel van rust terwijl ze het bonsaiboommodel zorgvuldig vormen met groene bladeren of roze kersenbloesems. Wanneer je toe bent aan verandering of wanneer het seizoen begint te draaien, is het gemakkelijk om de gekleurde kronen om te wisselen om een totaal nieuwe look te creëren.

Het LEGO Bonsaiboom-model wordt geleverd met een rechthoekige pot en een LEGO-standaard met houten latten-effect, waardoor een mooi displaystuk ontstaat dat in elk huis of kantoor een prominente plaats inneemt. Degenen die heel goed kijken, zien misschien zelfs de kleine kikkers waaruit elke bloesem bestaat.

“Terwijl volwassenen op zoek zijn naar nieuwe manieren om uit te rusten en te ontspannen, zijn we verheugd hen te kunnen helpen troost te zoeken in hun drukke dagelijkse leven terwijl ze zich verdiepen in het creëren van deze prachtige botanische bouwwerken”, zegt Jamie Berard, Design Lead bij de LEGO Groep. “De aanpasbare elementen en de bewuste bouwervaring zullen hen hopelijk helpen hun persoonlijkheid uit te drukken terwijl hun creativiteit bloeit.”

Gepubliceerd door 2TTOYS

De leukste LEGO, PLAYMOBIL, COBI, SCHLEICH en IRON COMMANDER winkel van Nederland. Gevestigd in Den Bosch, maar actief over de hele wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: